onsdag den 10. marts 2010

FUCKING RUMPROBLEMER

Igår sad Ulrik og jeg bag mixeren i Bust Studio, og arbejdede intenst med detaljerne på en indspilning til et album, som kommer senere på året.
Der var problemer med forbindelsen imellem ProTools og en rumklang, og Ulrik var ved at gå ud af sit gode skind, fordi han ikke kunne finde fejlen. Mod slutningen af sessionen kunne han ikke længere holde sine frustrationer tilbage, og meget mod sædvane - for Ulrik er et meget velopdragent menneske - udbrød han '....hvis vi ikke have haft de fucking rumproblemer så....'.
Da mistede jeg koncentrationen, mit blik blev indstillet på uendeligt og mine tanker forsvandt i kredsløb omkring fjerne planeter og galaxer. At katapultere et så jordbundet ord som FUCK langt ud i rummet var en genial bedrift. En bedrift på linje med Armstrongs, Einsteins og Lennon/McCartneys.
Stor ros til Ulrik. Det må der kunne skrives en ny sang om. Og nu vi taler om sange, så skal vi ikke glemme, hvad vi egentlig er her for, nemlig for at skrive om det kommende album med NAKED FISH 'På dansk'. Her kan du f.eks. læse lidt om første sang på CD'en:

'DEN RETTE VEJ
På din ene skulder sidder en engel og på den anden en djævel. De taler til dig, men hvem lytter du til?
Nogen har måske prøvet at vågne op et helt forkert sted, på et helt forkert tidspunkt, Hvor man har ramt helt og aldeles ved siden af.
Kan man undskylde sig? Kan man finde en fornuftig forklaring på, hvorfor man skred i svinget og røg i hegnet? Og hvordan finder man, mon nogensinde tilbage på 'Den rette vej'?
Det er et luftigt og swingende nummer - Naked Fish på soul.
Tætte og karakteristiske blæsere spillet af Ulrik, tillagt et særdeles veloplagt kor af Rikke Mach. Lagt på en gyngende bund.
Albummet er skudt i gang – Naked Fish anno 2010. '

Mere om den senere. For vi er da også nødt til at sende teksten i kredsløb i cyberspace. Håber ikke den får 'fucking rumproblemer'.

Ha' en god dag. Imorgen vil jeg fortælle om problemer med en bankboks og masteren.
Karl-Erik

Ingen kommentarer:

Send en kommentar